hej sara.

Jag upptäckte nyss att det finns få låtar som inte syftar på något kärlekrelaterat, jag bad Ida säga en låt som inte har något med kärlek att göra och precis alla låtar hon har sagt har det. Otroligt onödig information, men här fick du din uppdatering Sara ;) hahaha


jävla sjukvård.

Sjukvården suger verkligen.. Ringde sjukvården idag och bertättade vad som var fel eftersom febern går upp och halsen blir värre (jag tycker ju att det borde gå åt andra hållet, men jaja) och får till svar att om det är influensa så vill dem inte att jag kommer till sjukhus för det kan smitta andra. JAHA? Ja, men jag åker till sjukhuset när jag är frisk istället så smittar jag inte andra, LOGIK! I alla fall så fick jag tid kom dit och dem kolalde i halsen och sa att den var röd och svullen.. NÄHÄÄ? det har jag ju inte alls märkt :S och sen gjorde dem inget mer utan sa att det antagligen var "virus med inslag av influensa" ANTAGLIGEN, gick jag dit för att veta vad jag hade antagligen? BLÄÄÄ!


lathet..?

Linda ringer just från sin mobil till min mobil (hon är på övervåningen och jag på nedervåningen) för att be mig komma upp och sitta där, man kan ju tycka att hon lika gärna hade kunna kommit ner och sagt det, eller? Höjden av lathet men jag går väl upp då. Det är vid sånnahär tillfällen jag ogillar mobiltelefoner.


Min vän Sara.


Det här är Sara, hon är inte alltid så söt och oskyldig som hon ser ut på bilden (MOHAHA) Jo, hon är det oftast, men ibland är hon en lite djävul, som i början av sommaren när hon fixade en feting bula på mitt bakhuvud så jag inte kunde sova på vänster sida på en vecka! (skäms Sara! - hon påstår att det var en olycka, men dem som såg vet att så var inte fallet hahaha) Sara är iallafall en av mina närmsta vänner och jag älskar henne ändå <3 Anledningen till detta inlägg är att jag har tråkigt och Sara tyckte att jag kunde blogga om henne och här kommer några av det andra sakerna hon tyckte att jag kunde blogga om:

- Hur gärna jag vill ha körkort och bil. Ja, det är väldigt jävla gärna, och nu är det inte lång tid kvar (hoppas jag)

- Vad jag skulle göra om jag vann en miljon. Då skulle jag hmmm, hur ska jag kunna välja här? Jag skulle köpa en lägenhet i Spanien, en shoppingresa till London, köpa en snygg bil, och åka med mina vänner någonstans och ha det jävligt kul. Jag kommer på massa mer saker och en miljon skulle ju inte räcka långt. Dem snor ju för fan massa i skatt!

- Någonting som jag väldigt gärna vill ha. Ja, framgick inte det i vad jag skulle göra om jag vann en miljon? Men om jag ska välja något litet då så vill jag ha dem här skorna från Din Sko- Om hur tråkigt jag har det. Ja, det borde verkligen ha framgått redan.


Lite (otroligt) onödig fakta..

- Jorden väger ungefär 6,588,000,000,000,000,000,000,000,000 ton. (och då undrar jag, hur fan har man kommit fram till det?)

- I USA är det sjunde mest använda ordet coca-cola.

- Det tar ca 507 år för en snigel att ta sig runt Jorden. (hur räknar man ut detta då? för det räcker ju inte att räkna på en liten sträcka, sniglarna måste ju också bli trötta så det går saktare, eller? :S)

Jag har konstaterat..

Några saker som jag har konstaterat  (finns det ens ett sådant ord?!?) dem senaste dagarna..

- När man är sjuk behöver man inte överdriva, folk gör det mycket bra åt en. Här ligger jag i feber och halsont och får ett meddelande av min kära syster "Du har säkert the swineflue! :O" Ja, precis Ida det måste vara det jag har, för jag brukar ha svininfluensan när jag har feber och ont i halsen ellerhur? Och när jag har mensvärk är det säkert en tumör i magen va? Suck.. Det var ett väldans tjat om den där dumma influensan.

- Det är ynkligt att tycka synd om sig själv, så igår tittade jag på Scarred, och då kom jag på hur jävla bra jag har det som bara har feber och ont i halsen ;)

- Ida är nog en fågel egentligen, eller var det i ett tidigare liv, för hon flaxar som en tok med armarna (och ofta står jag i närheten och får ta smällarna). Och titta vad jag hittade på golvet häromdagen:
 Jadu Ida, fram tills du har slutat fälla fjädrar är det du som dammsuger, jag strejkar!

Det var några av sakerna, intressant ha? ;)

haha.

Idag vid middagsbordet började det diskuteras några sms som skickades mellan mamma och mig i typ tisdags tror jag. Det var när jag var hos Sara som mamma skickade ett sms "Är du hos Sara eller är du ute?" Jag svarade då henne "Hos Sara ofc, vad tror du om mig? :O" Idag påståd hon att jag skrev att jag officiellt var hos Sara, först fattade jag ingenting innan jag förstod - OFC - of course. HAHAHAHA! Jadu kära mor.. Vad ska man säga ;)?

teoriprov.

Jag klarade körkortsteorin, wohooo! :D Men jag är lite sur, jag var ju så nervös att jag bara skakade när jag skulle skriva namnteckningen, så det ser ut som en liten femåring har skrivit den hahaha :P
Bara uppkörningen kvar, nu jävlar. Jag tänker slippa gå i regnet till den dumma busshållsplatsen ;) Haha.


maat

Lite bilder från kvällen ;)
 
Kräftor, USCH! Och kan man äta det om man är vegiterian? Hmmm...
 

Normala människor äter Frödinges Kladdkaka, den absolut godaste ;)
 

Sara ääälskade kräftorna (ja, kan man äta ett halv kilo måste man verkligen tycka det är gott hahaha :P
 

Och två små söta bilder på Marlena när hon äter ;) (du veta att jag tycker om dig Marre <3)
 


marre, en fettokossa?

Läsvärt, Marlenas matvanor :D :

Sitter hemma hos Sara för tillfället. Marlena är riktigt glupsk måste jag säga, vi kom hit runt sju och hon äter fortfarande. Det började med tacos, diskade lite emellan, sedan börjar hon med kräftor. (jag äter inte det och jag kan säga att det var ytterst underhållande att kolla på när dem åt). Sara och Marlena tog varsin kräfta och Marre åt upp först, väntar på Sara för att dem skulle ha lika många. Sara tog en till kräfta och likaså Marre men sedan upptäckte hon att Saras kräfta var större HAHAHAHA! Det delades iallafall lika på kräfterna (ett halvt kilo kräftor var :O HAHAHA) Direkt efter kräftorna blev det kladdkaka och när Marlena åt det frågar hon Sara "Har du Ben&Jerrys glass?". Sara plockade fram glassen och efter kladdkakan började Marlena på glassen och säger till oss "Ni kan börja blanda dippen till chipsen sålänge" Varpå jag börjar asgarva och säger att det här måste jag blogga om. Marlena utbrister då "SARA, stannar du här med mig, jag vill inte äta själv." Sara förjde efter mig och gick tillbaka in i köket och då hör jag nu in till Saras rum
Marlena - "MMMMM"

HAHAHA, bilder på Marlena och hennes mat kommer senare.

(Okej, jag och Sara är inte helt oskyldiga, vi har också ätit)

onsdag.

Hello!
Nu ska jag pysa iväg till stan och möta Sara och Marre vid Saras jobb och sen ska vi gå till affären och handla lite godsaker och mysa hemma hos Sara (:


dåtid.

Jag måste vara oerhört tankspridd. Umgås jag för mycket med Ida eller? (Ida är min lillasyster och lever ofta i sin egen lilla värld).

Igår så kollade mamma ut genom fönstret och säger
"Där kommer pappa och pratar i mobilen"
Och jag svarar henne
"Det är säkert med farfar."
Och det komiska i den här historien är att min farfar dog 2005.

Idag säger pappa
"Hovsjöskolan brinner"
Och jag svarar
"Kan dem inte sätta eld på Brunnsäng också så jag slipper gå till skolan?"
Jag slutade Brunnsäng år 2005 och har inte gått i någon skola alls på över ett år. Haha.

danmark 

   

 

ett gott skratt förlänger livet!?!

Hej.
Hemma frfån Danmark, som det kanske märks, har varit det ett tag också, bara det att jag är seg på att uppdatera ;) Bilder från Danmark och lite om det kommer senare, för nu måste jag berätta något som var så sjukt roligt HAHAHA!

Igår kväll åkte jag hem till Sara, och när jag kom dit fick hon ett meddelande av Marre "är du hemma? jag kommer om 45 minuter". Och Marlena visste ju inte att jag var där så då tyckte jag att vi skulle spela henne ett litet spratt, man får dock inte skrämma henne, då blir hon sur som ett litet bi ;) Sara kom då på den otroligt roliga - men oerhört knäppa idéen. "Du får gå ut i trapphuset och komma in utan skor och säga att du blivit bestulen på dem". Ofta hon är så dum att hon går på det sa jag och asgarvade. Sara ba, jooo, joo! Jomenvisst sörru, mycket sagt och gjort, Sara ställde sig och vänta på Marre på balkongen och skicka ut mig i trapphuset när Marre var på ingång. Så jag satt där och vänta ett tag efter att Marre hade kommit innan jag ringde på.

Sara öppnade och vi började asgarva.
Jag - Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Marlena kommer till dörren. Sara pekar på mina fötter (helt fattiga på skor)
Marre - Malin, har du gått hit utan skor?!?
Jag - Nej, det var ett par turkar som tog dem från mig påväg hit.
Marlena börjar ställa ett antar frågor. "Hur? Var? När? Hur många var dem? Ålder?"
Jag försökte komma på svar på alla under tiden som vi alla tre skratta så mycket att vi grät.
Sara och jag kollade på varandra.
Marre - Driver ni?
Jag - Ja, klart som fan vi gör.HAHAHA, det låter kanske inte alls kul, men det var länge sen jag skrattde så här mycket och vi hade riktigt kul åt det resten av kvällen ;D Ja, ett gott skratt förlänger livet, hoppas jag ;)

onsdag.

Hejhej.

Idag har jag träffat min kära Emma. Vi åkte upp till Sthlm för att köra laserdome, det har ju varit roligare förr kanske. Iaf, vi två var i lag och körde mot massa smågrabbar som uppenbarligen inte gillade mig så mycket MOHAHAH! Dem var kassa, dem fuskade. Usch.

Sen skulle vi gå på mongolisk restaurant, och vi vandrade fan genom heeeeela Sthlm, flera varv kändes det som för typ allt var stängt när vi ville äta, men efter mycket om och men så hittade vi :D TJOHO!

Senare mötte vi upp Max, fixade lite saker, och åkte förbi hans jobb (mycket roligt haha) för att sedan åka tillbaka till Södertälje. Jag skyndade mig hem, duschade och fixade mig klar megasnabbt (seriöst, fan rekord för att vara mig :P) och gick ner till Emmas föräldrar där vi fikade lite. Åkte sedan hem till Emma och nu sitter (ligger?!?) jag här. Ska sova, måste upp straxt efter fem imorgon (usch, det borde vara förbud på att gå upp vid den tiden, det är omänskligt!) för att bege mig/oss mot Danmark (;

/ M

min dag.

Hello.

Jag har haft absolut jätterätt. Det är HELT slut på sovmornar. Vad vaknade jag av idag? EHM, DAMMSUGAREN! Kuuuul! Ah, det var bara gå upp och se glad ut.. Sen gick jag runt och segade, gjorde i princip inte mycket alls faktikst, innan jag åkte iväg med pappa, och han släppte av mig vid krskolan, därifrån gick jag ner till stan för att klippa mig..

Jag upptäckte nämligen igår att mitt hår såg förjävligt ojämnt ut. Frisörens kommentar var något i stil med att det här var de lenaste håret jag har klippt på länge, men det var det ojämnaste också. Jaså..

Idag har jag även varit och sett Brüno med Linda, Joans och pappa. Jag undrar verkligen hur man kan komma på så sjuka idéer. Filmen var dock endast okej, inte mer än så. Borat var mycketmycket bättre. Nä, nu ska jag sova, blir ingen sovmorgon imorgon heller, har lite saker att fixa innan jag ska träffa Emma imorgon för att köra Laserdome ;) Haha.

Godnatt.

riktigt bra (NOT) morgonhumör.

Jag hade så rätt, så rätt. Imorse började Ida spela musik när jag sov (och det är precis vid min huvudkudde på andra sidan väggen) så jag gick upp stängde av musiken och gick och la mig igen, en stund senare kommer hon på att någon har stängt av musiken och frågar vem, alla nekar (och jag tycker att redan där borde hon ha fattat att det inte finns spöken utan att det måste varit jag) men då sätter hon på musiken IGEN! ARGH! Jag blev sur, hon stängde av.

Jag hade svårt att somna om för jag var riktigt irriterad, när jag somnade om, knackar det på min dörr "Malin, var är ditt busskort?" JA INTE VET JAG LÅT MIG SOVA! Var är respekten när folk sover, VA? Efter det var jag så sur att jag gick upp.


godnatt.

Oh, jag har legat uppe tills nu typ och kollat på Arn-filmerna, bra filmer det ;P Ja, ikväll kom mamma och pappa hem, slut på husefriden (HAHA, förlåt). Nja, slut på att det är jag som får bestämma iaf, lite surt. Ah, borde kanske sova så jag kommer upp imorgon, till ingenting, men som sagt, nu är jag inte själv längre och då börjar det låta tidigt (ja, iaf för tidigt för mig) i det här huset..

Godnatt.

RSS 2.0