måndag

Tjenixen (;

Har harft körlektion idag, det gick ganska bra. :D Så jag hoppas på körkortet snart, då drar du och jag till Tyskland Sara? ;)

I övrigt har jag inte gjort mycket alls, hälsat på Ida på hennes jobb (vilket betyder proppa i mig McDonalds, men det lät så mycket trvligare att ha hälsat på henne på jobbet ;) hahaha)

/ M

dagen efter..

Helloo ;)

Igår var en otroligt lyckad kväll, vi hade kul som fan. Slutade jobbet vid typ 23.10 skyndade mig hem till Sara för att förkröka lite snabbt ;P Sen bar det av till Olearys, där träffade jag lite folk som det känns som jag inte har träffat på otroligt länge, vi dansade en stund sen drog vi vidare till Stanleys, blev dans där också, askul :D

Idag drog jag och Sara ner till stan, vi blev hungriga occh kände stort behov av Nancys (okej, jag gjorde och Sara gick med på min finfina idé ;)) Sen satte vi oss på hennes balkong i solen, myyys.

Idag upptäckte jag även att det är något fel på mitt nyckelben, det står ut på ena sidan och har blivit en feting knöl, något som kanske borde kollas upp? ;P Känns onödigt, för skulle jag gå till läkaren kommer dem iaf säga att dem inte kan göra något och att jag får komma tillbaka om det blir värre, en replik alla läkare verkar ha tränat in ordentigt!!

Nej, usch så trött jag är, sov inte så många timmar alls inatt faktiskt. Så kanske borde fundera på att sova :)
GODNATT / M

partydag (;

Helloooo (;


Har inte hänt så mycket sen jag skrev sist.. Igår var jag ute med Emma, asniiice :D Lite sliten idag sådär, sov inte så bra inatt, eller inte bra alls faktiskt, men det är bara ladda om och se glad ut, för det är parteeey idag också :D

Jo, nu kom jag på något - totalt ointressant med iaf.
När Emma och jag satt på Centralbaren häromdagen så frågade en kille om vi var syskon, vi kollade lite fundersamt på varandra och sen "Neeej, det var nog första gången vi har fått den frågan..." och då svara han att han trodde det för att vi båda hade fräknar. JAHA? är alla som har fräkar syskon? :S HAHA

Nej, ska fortsätta jobba lite nu, slutar 23, sen bär det av till min kära Sara (:

/ M

onsdag

Helloo!


Jag är trött, usch. Har inte sovit spec bra på väääldigt länge. Men det går väl över hoppas jag (: Idag har jag legat en stund i solen, det är sååå varmt, härligthärligt :) Äh, jag borde nog gå ut och lägga mig en stund igen, försöka sola bort spökfärgen, jag är trött på att vara så blek så jag nästan är genomskinlig haha :P

/ M

soligt..

Godmorgon!

Ännu en dag med mycket sol, nu ska ut och lägga mig på altanen, tjohoo :)

/ M

Måndag.

Helloo!

Idag vaknade jag av att Ida ringde, shame. Haha, det var väl ändå dags att gå upp i guess, klockan 11 men det var skööönt. Då gick jag ut och la mig i solen, så jävla nice, det ser ut att bli lite värme nu iaf.

Vid fyra så kom Linda och hämtade upp mig så åkte vi hem till henne och gick sedan ner på stan, jag åt på Nancys och gick sedan till körskolan på Riskettan-utbildning eller vad det är. Jag tycker det seriöst var helt värdelöst. Alla vet ju att man inte ska köra onykter och man lär sig ju i skolan om droger, alkohol och dess påverkan. Sen skulle vi diskutera om vi tyckte att personer med nytaget körkort inte borde få köra på natten. (hahaha, man ska icke dra igång en diskussion med mig) KLART som faaaaan att personer med nytaget körkort ska få köra när fan dem vill. Hur blir man annars van liksom? Och dem vet väl inte ifall jag sover hela dagarna och är vaken på nätterna heller? BLÄÄ!

Ja, det var väl typ.. min dag i lite korta drag. Hahaha, juste kom på vad som stod på en klisterlapp på bordet idag på körskolan "Jag längter efter att kyssa dig så kör inte för fort till mig" det tyckte jag var ganska sött haha :D

/ M

Bara..

Nu är det BARA tre timmar kvar tills jag slutar :) tjohoo! Det har inte varit alls mycket att göra på jobbet idag, lite segt, men soft ;)

Ja, för när det inte ringer allt för mycket så kan ju jag passa på att kolla flygbiljetter. Nu fattas det bara att Linda får ledigt, jag hoppas, hoppas, hoppas! Jag vill, jag vill, jag vill. :D

/ M

söndag.

Helloo!

Jag blir sååå jävla sur på blogg.se, jag har skrivit om inlägget två gånger nu för att det funkar inte, det publiceras inte och raderas, AAAARGH! Jag hade iaf inget speciellt att skriva och nu är jag trött på att skriva om. Sitter på jobbet nu, så jag uppdaterar nog när jag kommer hem lite senare.

/M.

pics.

Här kommer lite bilder från midsommar ;)


Här skulle vi ta oss igenom ett hål, vattnet var lite högre än vad det borde varit..


Det såg ut ungefär såhär (och här var det rätt högt i tak) det blev lite lägre på vissa ställen och om man kollar riiiktigt noga ser man att nosen på kanoten slår i, men det gick asbra iallafall, jag kröp ner och la mig på "golvet" haha :D


Vi paddlade, och paddlade. ooooch paddlade. Därav träningsvärken i axlarna (eller ja, det lär ju jag få av minsta ansträningning iaf med tanke på att det inte finns minsta lilla muskel i min kropp annat än i mina käkar, för snacka, det kan jag :D)


På vissa ställen behövde vi bära över kanoterna, där gick det inte att ro, surt värre.


Ehm, något alldeles jättesvensk? :D Den där hatten får mig att tänka på Tjorven btw. ;)


Hahaha, vi flickor blev glada över att det fanns en mulltoa där, killarna blev mycket förvånade och tyckte att vi borde ju hellre gå i skogen, vi försökte då förklara det där med att dra ner brallerna, sikta, akta skorna och brallorna som är nerdragna, att det är ostabilt, ja, ni förstår - det gjorde dessvärre inte dem. Så Emma drog ner sina regnbrallor och visade hur det faktiskt ser ut när vi ska stå sådär och ja, då trillade poletten ner "AHAA". ;) Ja, så är det pojkar!


Muppigt det kändes att sitta med solbrillor i mörkret, att tillägga såg jag nästan ingenting, men det var bättre än att ha den dumma, svidande röken i ögonen. Och här har ni TG som måste vara mycket knäpp, BAR ÖVERKROPP, själv satt jag med tre tjocktröjor och frös. haha.


Anton, Elin, Max och Emma, snygg bild Emma btw ;)


Mys vid elden.


Kladdkaka till frukost, muuuuums!


Soligt på hemvägen, så vi drog ihop alla tre kanoter och stannade och sola lite ;P


En naturbild också ofc.

Nej, det är otroligt jobbigt att lägga upp mycket bilder här så det får räcka,
och det är säkert ingen som orkar kolla mer heller :P

/ M

borta bra men hemma bäst.

Hello bloggen!

Hoppas alla hade en trevlig midsommar, det hade jag.  Det började med att jag åkte hem till Emma och Max igår där vi alla möttes, sen åkte vi för att hyra kanoter.

Vi paddlade i typ två-två och en halv timme innan vi hittade ett bra ställe att tälta på. Så vi satte upp våra tält och började fixa med mat osv. Precis när vi skulle börja äta så började det spöregna (och då hade det regnat lite i omgångar sådär) Trots otroligt fula regnponchos blev vi blöta, för att inte tala om allt runt om, det blev geggigt och smutsigt. Sen kom vi på den briljanta idéen att flytta eldstaden så vi kunde spänna upp en pressenning (hur fasen stavas det? :O)

När det var klart blev det riktigt bra, inget med blev blött (bortsett från det som var). Men det slutade regna lite senare, skönt. Tråkigt nog frös jag så otroligt mycket, men jag klarade mig :D På kvällen blev det nakenbad (ehm, nej, inte för min del, jag frös ju som sagt) det var kul hahaha, ett himla skrik när dem slängde sig i vattnet ;) HAHA.

Idag packade vi iordning och paddlade tillbaka, det var pest. Jag har såå sjukt ont i axlarna nu, och min stackars rumpa orkar inte sitta på något hårt så länge, ajajaj. Vi hade tur med vädret idag iaf, det var kanonfint när vi paddlade tillbaka så vi stannade ett tag och låg och solade i kanoterna och precis när vi hade klivit av och tagit ur packningen började det regna jättemycket, gjorde dock ingenting för då skulle vi ju bara ställa in packningen i bilarna och åka hem (:

Ja, det var min midsommar.. Och två kommentarer jag hade lite roligt åt:
- Knulla mer så blir vi fler.
och...
- Livet är som Östersjön, valfritt (;

Det kommer lite bilder senare :)
/M

midsommar

Trevlig midsommar (:


john blund

Nu har John Blund besökt mina ögon, dvs dags att sova. Är så sjukt trött för jag sov kasst inatt (eller igår natt?) Imorgon ska jag upp tidigt, måste packa för jag ska iväg med några och tälta ;P Ska bli nice, eller det beror ju iofs lite på vädret också, men jag hoppas på det bästa.

/ M

höjden av lathet..

jag sitter för tillfället och tjatar på min syster att skriva ett sms från sin mobil, vidarebefodra det till min mobil så jag kan skicka det till personen smset är till ;) höjden av lathet eller vad? ;) surt nog vägra de hon skriva smset, undrar varför...? haha

Stångas med röda bilar? ;)

Hellooo (:
Idag är jag på bättre humör, inte bra, men betydligt mycket bättre. Jag jobbar idag, mellan 10-22, lång dag, surt värre och det har varit asmycket att göra, har dock lugnat ner sig nu.. Kunderna idag har varit mycket trevliga, det gör mig på bra humör. Har det någonsin hänt att dem har varit förstående för att det är väntetid? NEJ! Men idag hade dem det, tjoohoo. Och dem flesta säger ha en trevlig midsommar, det gör mig glad, för det kan dem ge sig fasen på att jag ska ha :P (eller ja, det hoppas jag ju iaf (; ) HAHA. Som sagt, det har varit lite småkaos idag, det gick 10km i timmen på motorvägen, dvs, att bilarna försvinner, blä. Och det stod en tjur, JA, du läste rätt - TJUR på typ utfarten på motorvägen från Järna, det gjorde ju framkomligheten liiiiite sämre hahaha ;) Och man kan ju undra vad den gjorde där? Kanske hittade någon röd bil att springa efter och stångas med? :P
/M

It ain't no sunshine.

Hello.
Idag vakner jag upp och solen lyser och dagen ser ut att kunna bli bra, dock visade det sig att det inte alls är min dag idag - inte alls! Det enda bra som har hänt idag är två timmar under att jag hade körlektion, den gick faktiskt bra. Nä, nu ska jag typ bädda ner mig i sängen, jag har huvudvärk. Bye

/ M

baksmällan.

Hello!
Kom precis hem. Var nere på stan och mötte upp Sara, så gick vi till kinarestaurangen och käkade, mums! Sen gick vi på bio, såg på Baksmällan, så jävla kuul film, absolut att rekommendera. Hahaha, när vi gick in i biosalongen (det var fortfarande ljust) så satt det en kille med hans typ tjej och både jag och Sara tyckte att det var en som vi känner, så Sara med verkligen igenkännande röst och som vad gör du här "Heeeeeeeeej" och han bara kolla och sen "Hej, slå er ner vart ni vill" hahahaha, och när Sara fattade att det inte var rätt kille så ba "Oj, det är ju inte du, jag trodde du var en som jag kände" MOHAHAHAHA, vad kul jag hade då ;) Men jag lär mig allt oftare att inte skratta åt andras pinsamheter för när jag sen var på väg hem från bussen så kom det en tjej cyklandes, och det såg verkligen ut som min systers bästa kompis, så jag ler och öppnar munnen för att säga hej, men insåg ganska snabbt att det såklart var fel tjej. Tur där. Eller egentligen är det ju inte så pinsamt, för man känner ju inte personen men ändå. :P



/M

en dag i solsken.

Tjoflöjt ;)

Idag när jag skule klä på mig så gläntade jag på persiennerna, det såg ju rikitgt varmt ut, så jag valde shorts och t-shirt. Fick bråttom till bussen sen som vanligt (att jag aldrig lär mig?) och på väg till bussen (inte en chans att jag skulle hinna vända om för att dra på mig jeans istället) så upptäcker jag att det var askallt ute, KUUUUL! Vad är det med svensk sommar egentligen? Ska vi inte få det varmt alls? SNYFT!

Ja, nog klagat, jag åkte ner på stan för att träffa Emma, vi lunchade på Nancys, såå gott ;P Sen blev det ju lite kolla i affärer och jag som absolut inte skulle shoppa, hittade två klänningar. OOOPS! :D haha

Snart ska jag ner på stan igen, för att träffa Sara (: så jag ska väl fixa lite här innan.

/ M

Rubrik

Det här med rubriker är trixigt, en mycket nödig funktion enligt mig, för ofta man fattar vad inlägget handlar om av en rubrik. Nej, usch. Förresten är min fantasi inte så bra haha :P

Jaha, klagomål på stavfel, redan liksom. Är det så konstigt att bokstäverna hoppar lite fel när man skriver snabbt kanske? Nej, det tycker jag inte, fullt normalt.

Jag har absolut inget väsentligt alls att skriva - som man kanske märker så det blir lite bilder ist.


Jag och Marlena, utgång på Halloween.


Sara, haha, sorry men bilden är så kul, min lilla påskkärring ;)


Klassresan, Riga 08. ;)


 
/ M


 


måndag ;P

Godkväll (:
Kass uppdatering, börjar ske alltför ofta har jag märkt haha :P Idag så har jag och Ida tagit oss till Moraberg och kollat runt lite, sen åkte vi ner på stan och jag som skulle spara (HAHAHA, vilket skämt) lyckades hålla mig, inte alls. Jag var givetvis tvungen att köpa något, så det blev lite grejer från Body Shop (luktar ju så jävla gott, och vem vill itne lukta gott liksom?) och en klänning, tjohoo :D

Sen mötte pappa upp mig och följde med mig för att boka körskolelektioner, så imorgon ska jag till körskolan och köra, hopaps jag får det dumma körkortet snart!

Nu sitter jag på jobbet, slutar 22.00, så det är inte allt för lång tid kvar :D Så, back to work.

/ M

bara..

Hahaha, har precis kollat film med min kära syster, vi såg på Bara Bea. jag dog, filmen var så jävla kul och klockren. Det var så vi bara satt och skrattade åt deras misstag och jag gömde mig bakom kudden för jag skämdes åt dem :P hahahaha. Lite lik Linas kvällsbok, som btw också är askul :D

Nä, nu ska jag kolla OC.
Godnatt
/M

en dag med regn för mycket.

Godmorgon, eller eftermiddag eller vad vi nu ska kalla det..
Igår var jag som sagt på Trosa marknad, åkte dit med min pappa, syster och våra kontaktbarn. Hahah, väl där smet jag ifrån dem till Emma och Max + att vi mötte upp några till lite senare. Emma och jag köpte till Åracet och jag vann... nästan, haha, två numemr ifrån ;) Vi åkte karusell också, mycket trevligt förutom sista då jag mådde väldigt inte alls bra, men efter en cola sen var jag på topp igen ;) Sen drog jag hem..

Lite senare kom Sara hit, wohoo. Vi skulle kolla film, och det gjorde vi, typ fem minuter men båda två är riktigt duktiga på att snacka, så vi ägnade oss åt det istället ;D hahaha. Mycket bra sätt att slå ihjäl en lördagskväll ;P

 - min assnygga tårta som jag skrev om tidigare ;) haha

 - emma :D

/ M

film.

Hej!
Idag har jag varit på Trosa marknad, berättar mer senare för nu är Sara här och vi ska kolla film ;)

/ M

seeegt.

Jaha, det här var nog den segaste fredagen på länge. Jag har bara varit hemma och myst. Skittråkigt. Men för att vara ärlig så var jag inte allt för sugen att ta mig ut i det här vädret iallafall. Hade det varit party hade jag ju sett ut som en blöt hund när jag hade kommit fram till krogen iaf, så jag klarar mig nog ;P HAHA. Nej, trots att jag sov tidigare idag är jag fortfarande sjukt trött så jag ska bädda ner mig i sängen och kolla OC, lite halvnördigt - men ack så bra :D

Godnatt
/M

fredag.

Hellooo you ;P

Igår fyllde som sagt mamma år, jag kom på att jag måste lägga in bild på tårtan jag gjorde sen ;) hahahah. Idag skulle pappa och jag åka till en trafikskola och boka tider, självklart var den jag ville ha stängd, SUCK! så jag ska dit och boka tid på måndag. Sen övningskörde jag, backa runt hörn, trixit detdär (och enligt mig - fullkomligt onödigt hahaha) Men i övrigt har det inte hänt mycket alls, jag är så fruktansvärt seg och trött för alla som är intersserade. ;P Så nu ska jag fan sova :D

/ M

ett år äldre.

Idag fyller mamma år, grattis till dig (: Så nu ska jag hjälpa henne att göra tårsta, mums :D

just my luck.

Jag fick som jag ville angående att åka till Skärholmen, tack pappa. Och jag fick åter igen min kära väska (den sista att tillägga) och den här gången dessutom på nedsatt pris, ja, ibland ska man ha tur. wohoo!

Ida och jag har kollat på film ikväll, Just my luck. Den var kul hahaha xD Jag skrattade så jävla mycket till uttrycket "slafsa mule" ch jag skrattar fortfarande, det var klockrent, jag är väldigt lättroad och har förmodligen världens sämsta humor. Eller nej, det tycker jag inte, den är bäst! :D

/ M


nostalgi.

Hej!
Idag har jag varit med Ida på stan, vi åkte ner för att byta min jättedyra väska, som har gått sönder för andra gången, jag blir så arg! Nu tänker ni säkert "GE DIG DU MÄRKER JU ATT DEN INTE HÅLLER" men det tänker jag ICKE göra för det är min favorit, sådeså!! Dock var väskan slut i Södertälje, så jag ska tjata på pappa att ta mig till Skärholmen senare, han är så snäll sååå :D Efter stan åkte Ida och jag till farmor. Dåligt av oss att åka dit så sällan faktiskt när det ligger så pass nära. Hon blir verkligen överlycklig utav lite sällskap, och att göra någon annan glad gör mig glad, egoistisk handling egentligen (: Haha. Farmor bjöd på fika, sen bakade Ida och hon rulltårta, jag var såklart tvungen att hjälpa till lite, dem klarade sig itne utan mästerkocken (; :D haha.

Undertiden dem bakade och jag inte hjälpa till fick jag en snilleblixt att jag skulle äta havregryn och socker, det gjorde vi alltid när vi var små hemma hos farmor och farfar, så gott och vilken nostalgikänsla!! Ja, en favorit i repris.

 - Mitt fina recept, havregryn och strösocker. Lägg märke till burken och skeden också, det var alltid precis dem jag använde när jag var liten också ;) haha.

 - Ida bakar.

 - Jag förvandlades till Jesus typ, charmigt (; hahahah

Nej, nu ska jag äta och säga till pappa att vi ska övningsköra till Skärholmen, två flugor i en smäll alltså.

/ M

My bloody Valentine.

Hej igen!
Jag har varit på Heron City, kom precis hem. Haha, "jag har.." Nej, jag var inte själv, jag var med mina systrar. Vi  var och åt och gick på bio och såg My bloody Valentine i 3D. Jag har bestämt mig för att det inte är någon hit att ha med Ida på läskiga filmer, för jag är själv rädd och det är inte lugnande alls att ha någon brevid sig som sitter och rycker till, jag blev rädd av henne också :P haha. Filmen var bra, helt okej, men det var ju effekterna som gjorde mycket. Men den var sevärd.



Nu lite bilder på oss, mycket charmerande.

Jag åt grekiskt, som valigt haha :P Tzatsiki, tur att jag inte planerade att hångla haha ;D

  
3D galsögon - fruktansvärt charmigt.


Men sen kom jag ju att tänka på att dem är ju faktiskt inte allt för olika mina RayBans, och tänkt då vad onödigt att slänga ut över 1000 spänn på ett par brillor, när man får ett par snarlika på köpet av biobiljetten? ;) HAHAHA :D

/ M

tisdag och en stark längtan efter sommar

Hello bloggen!!
Idag så var jag tvungen att gå upp tidigt, klockan kvart i nio. Jag följde med Ida till läkaren, sen åkte vi till apoteket, en sväng förbi solariet för jag skulel sola och hem till vår storasyster för att fixa The Sims3. Haha, man ser inte ett skit att jag har solat solarium, det blev inte ens lite fräknigt - SURT! Och fixa Sims3 var lättare sagt än gjort, det funkade inte alls som Ida hade tänkt sig - stackars dig Ida ;) HAHA :P

Nä, jag saknar sommar, när man blir brun, fräknig och kan gå lättklädd. Jag saknar utomlands, så därför kommer några bilder från Alicante i maj (:

Jag och Linda på något hmmm, mycket skumt te-ställe utanför Alicante.


Jag, somrigt klädd :D

  
Bild 1. Hamnen i Alicante. Bild 2. Linda i hamnen. Bild 3. Jag och Maykel.

/ M

hallelåja.

Godkväll!
Det har inte hänt mycket sen jag skrev sist. Jag följde med pappa och hämtade Ida på Mc Donalds. Och när jag ändå var där kunde jag ju liksom inte låta bli att handla mat, trots att jag vet att jag verkligen inte borde, eftersom jag mår sjukt illa efter om jag äter det lite sent. Blä! Och det är precis det jag känner nu, att det var ett hemskt dåligt val. Men jag var sjukt sugen på mat, och McFlurry Marängswiss (stavas det så?) Så det var nödvändigt. Illamåendet är smällar jag får ta alltså.

Juste, Ida testade sin nya foto idé på mig idag, när bilderna är redigerade lär det bli sjukt snyggt.

 - McFlurry Marängswiss, ett måste att testa om du inte har gjort det, såååååå GOTT!

- Ida, så charmig när du äter ;)
 - En av bilderna Ida tog (;

/ M


ett sent godmorgon.

Hej! Kass uppdatering idag, sorry för det Sara. Jag vet, jag måste tänka på sjuklingarna ;) Haha. Idag vaknade jag klockan halv 12, av att Ida kommer in och hoppar på min säng! Men hämden är ljuv, jag filar på något elakt (för henne) roligt (för mig) ;) mohahaha.

När jag hade vaknat så gick Ida och jag ut för att springa, det blev powerwalk, men ändå, duktigt för det är framsteg (från min sida) och Ida - du måste, du kan ju inte dö av utmattning på O-ringen i sommar ;) Sen när jag kom hem, så har jag inte gjort så mycket. Vad innehållssrika mina dagar är känner jag - not. Sara - när blir du frisk? Världen och jag saknar dig.


 - röstingen igår, jag gjorde min plikt.

 - den så kallade "träningen" (HAHA) idag, det var länge sen jag hade på mig kläder som tyder på att jag ska göra något ansträngde över det normala. eller hahha, gå ut och gå/jogg/springa är nog ganska normalt. men ni fattar ;P

/M


pilla i ljusen.

Mamma: Ida sluta pilla i ljusen.
Ida: Va? När jag är arton så får jag göra som jag vill och då får jag pilla i ljusen. Ellerhur Malin?
Jag: Öhm, va?
Ida: Jag sa ellerhur får jag pilla i ljusen?
Jag: Eeeeh, va? Ja, pilla i dina ljus du.
Ida: Ja, det tänker jag göra, jag ska köpa mina egna ljus till mitt rum och pilla i dem.

HAHA! Någon som längtar efter att fylla 18 och frihet? ;) För en sån värdelös sak som ljus... HAHAHA xD

valet..

Uppe med tuppen imorse, klockan 06.20 ringde klockan och så tidigt har jag inte varit uppe sen.. ja, jag vet knappt när. Omänskligt tidigt är det iaf. Anledningen till att klockan ringde så tidigt en söndagsmorgon är att jag jobbar på valet.  Så nu har jag rast mellan 10 och 13, vi kör 3 timmarspass. Så på min rast var jag så otroligt duktig och tog mig till den vallokalen jag får rösta i, första gången jag får rösta och jag gjorde det, vuxenpoäng till mig!

Nä, nu har jag lite att fixa, skriver sen.
/ M

home, sweet home.

Så, nu är jag hemma. Väldigt tidigt faktiskt, och då har jag ändå varit hemma en stund :) Efter jobbet åkte jag som sagt till Gnesta, där det var partaj hemma hos Jojje. Rätt mycket folk för att få plats i hans lilla etta, men det gick faktiskt ganska bra. Efter en stund, 3 timmar kanske, drog jag och några till en av pizzerierna och käkade, mycket gott måste jag säga :P Sen fick vi skjuts tillbaka till Södertälje - för vissa blev lite fulla kanske haha ;P

När jag kom hem var jag kall som en isbit, så jag tog ett varmt bad, så jävla skönt, likie!! Nej, nu ska jag ta och se lite på tv och jag känner på mig att jag kommer slockna rätt rejält ikväll.

/ M

 
jag suger på att komma ihåg att ta kort, och när jag väl tar blir det sällan bra, men här är två stycken iaf ;)

sliten.

Godmorgon..
Morgon och morgon förresten, jag har varit vaken sen halv 10 *STOLT*, för jag började jobba klockan 11. För att vara ärlig, det var jävligt segt att ta sig upp ur sängen och jag låg faktiskt och snoozade ett bra tag innan jag orkade upp. Sov inge vidare inatt faktisk.. så idag skulle jag nog beskriva mig själv som trött och jävligt sliten, men ja, sova kan jag göra när jag blir gammal (;

Igår var det utgång igen som gällde, Stanleys denna gång. Jag gillar inte det stället egentligen, vet inte varför. Jag hade trevligt igår iaf :) Jag gick ut med Emma, som var där för att fira Denise som tog studenten, grattis (:

Idag jobbar jag, ska till Gnesta efter jobbet tror jag och möta Emma, som har varit där och supit ända sen imorse, haha - hur dem orkar förstår jag faktiskt inte. Idag ska jag vara skötsam iallafall, ska upp och jobba på valet imorgon. Om jag nu orkar ta mig dit, det regnar ju som fan! Hahaha, helt sjukt men regn hindrar ofta mig från att göra saker.

Nej, nu ska jag fortsätta jobba. Skriver kanske senare när jag kommer hem.

/ M

ingen fredag utan chips?

HAHA! Jag sitter inne på mitt rum med stängd dörr och hör min lillasysters "tjaffs" med sin kompis. Så kul!
"Jag förstör inte alls din fredagkväll för du inte får chips." Vilken diskussion.

dagen efter gårdagen.

Hello.
Jag gick aldrig upp till Torekällberget igår, det regnade så jävla mycket (tillochfrån iallafall). Så jag skulle åka ner på stan och möta Linda för hon skulle köpa klänning och jag ville kolla flaken. Så som vanligt fick jag skynda mig ner till bussen så när jag stod på busshållsplatsen så åkte det förbi en buss utan att svänga in, då tänkte jag att det var typ 750 eller någon buss som inte var i trafik, men när bussen inte hade kommit efter typ 8 min ringde jag Linda (som hoppar på samma buss men några busshållsplatser efter) och frågar om bussen hade kommit till henne och då visade det sig att den kom dit precis då. Vad sur jag blev alltså, den jävla suckern missade min busshållsplats!!! Och det är fan inte första gången det händer! (att tillägga så vet jag att jag absolut var i tid.) Jag borde seriöst fundera på att fixa körkortet väääääldigt snabbt eller börja ta bussen från hållplatsen innan.

Igår var jag ute på Olearys med Emma, det var roligt, mycket roligt. Men Emma tappade sin mobil, det var inte alls lika kul. Men i övrigt, det var ganska dålig musik, men den gick absolut att dansa till.

Nä, nu måste jag vila lite, trots att jag gick upp för inte allt för länge sedan är jag fruktansvärt trött :P

/ M


 


Emma och jag, kul att man ser vilken färg det är på drickan vi har druckit haha :P

till min käre mor.

Hej!
Nu ska jag snart gå ut med Emma, har suttit här och druckit lite :)
Men du behöver inte vara orolig alls mamma, jag sköter mig, som alltid :D

/M

student09, TJOHO!

Hello!
Idag tar igelstaviken studenten, i det här vädret, stackarna. Men ja, hur kasst vädret än är så måste jag ju erkänna att jag mer än gärna skulle ta i år också haha :P Japp, jag skulle ju egentligen tagit i år :P

Tänk att det faktiskt är ett år sen vi tog studenten, helt sjukt vad tiden går fort och fan vad jag längtar tillbaka. Jag måste nog säga att det avr en av dem roligaste dagarna i mitt liv. Så jag bjuder på lite bilder ist..


Haha, min skylt, kan man säga att den är något annat än klockren? ;)


En del av klassen vid Torekällberget :D


Hela klassen på Torekällberget!


Isabella och jag.


Flaket, jag och Sara synligast. Och ja snyggast vinner. För er som inte fattar så hade vi tävlingar och de som fick flest poäng fick gå först upp i studentåget till Torekällberget, med tanke på vår fina text där kanske man anar vilken klass som vann? ;) HAHA :D

Nej, nu ska jag gå och fixa  mig iordning för jag ska upp på Torekällberget och kolla utspringet och ner på stan och shoppa och kolla flaken. Hörs.

/M

dagen..

Sådärja. Hemma från jobbet :D härligt.. Jobbet gick asbra, det var stendött, då går tiden iofs ganska sakta, men det var en väldigt kort dag, bara fem timmar.

Idag har jag varit på stan och lunchat med min storasyster, vi åt kinabuffé, mycket smaskens (; Så gick vi och kollade lite på stan, jag köpte en klänning, smink och ett skärp. Skärpet kommer från barnnavdelningen på Lindex, tänk vad man kan fynda på barnavdelningen (vad gjorde jag på den avdelningen liksom? :D haha). Sen åkte jag iväg för att fixa naglarna, som enligt mig blev skitsnyggt (bild nedanför). Efter att ha fixat naglarna åkte jag ner på stan igen, och då fick jag syn på ett armband jag bara måste ha, silverlänk från Thomas Sabo med ett peacemärke på, 700:-, hm, ja - det kostar att ligga på topp? :D haha, så jag ska köpa det imorgon tänkte jag :D Sen gick jag till jobbet och Linda kom och hämtade mig därifrån, så åkte vi till McDonalds, onyttigt = gott :P Ja, det är väl typ vad jag har gjort idag :P



Nä, nu ska jag gå och vara social, folk här tjatar :P Ida är tillochmed så lat att hon ringer från övervåningen och ner för att hon inte orkar använda sina apostlahästar (heter det så? :S:D) för att hämta mig, haha.

Godnatt
/M

workwork.

Hej igen!

Jag sitter på jobbet och filosoferar lite. Sitter och pratar med min littlesis' och har fruktansvärt kul åt henne för jag kom precis på hur lik hon är Lotta på Bråkmakargatan - skillnaden är att Lotta är typ fem och Ida 17 hahaha :D (förlåt Ida att jag skriver det här ;), men jag ska vara snäll, det blir inga exempel). Vet inte riktigt vart jag ville komma med det här, förutom att det var kul. :P

Skriver mer sen. / M

moorning sunshine.

Godmorgon!
Ännu en morgon men sådär fint väder *NOT*. Det är ju nästan så man måste dra fram vinterkläderna igen, haha. Sjukt att det är såhär kallt i juni, tycker synd om studenterna den här veckan faktikst.

Idag var det förresten precis exakt ett år sen jag tatuerade mig, OTROLIGT intressant vetande :P

Min tatuering, precis nygjord. (eller tagen samma kväll iaf)
Den gör dig inte spec bra på bild märkte jag nu men jaja :P haha

Nej, nu måste jag kila, ska ner på stan.

/ M

home, sweet home.

I'm back. Äntligen hemma från jobbet, eller okej, jag kom hem för en liten stund sen efter att ha varit hemma en liten stund hos en vän (:

Det hände inte mycket på jobbet som sagt, jag satt mest bara av tiden, fanns inte mycket mer att göra. På jobbet satt jag och läste på tjuvlyssnat, jag måste ju bara säga att det är en så klockren sida. Jag brukar verkligen inte sitta och skratta högt för mig själv, men den sidan - jag dör MOHAHAHA! Att det finns så blåsta människor, jag hoppas verkligen att dem bara driver, annars är det tragiskt. Fast barnens kommentarer är ju klockers, så jävla smarta. Sidan bör iallafall besökas av dem som inte redan har gjort det :D

Nja, nu ska väl jag snart sova.



Later / M

jobb, jobbigt värre ;P

Hello!
Sitter på jobbet nu, som ni kanske fattar så måste jag ha sååå sjukt mycket att göra som har tid att blogga. HAHA! Började jobba kl 10 imorse och slutar 22 ikväll, lite segt sådär, menmen, det ger ju pengar ;P Det var otroligt segt att gå upp imorse, men jag hade ju sällskap hela morgonen av min kära sis', tillochmed på bussen, det är jag inte bortskämd med :D.

Det är ju inte dirket fint väder ute, och när jag skulle gå till bussen så tog jag mina converse på mig (tar ju aslång tid att sätta på) vilket resulterade i att jag inte hann leta reda på något paraply. Så på lunchen när jag skulle gå till stan och köpa mat (Nancys ;) så jävla gott) så fick jag maten i en papperspåse - smart haha. Så när jag var framme på jobebt igen var påsen helt blöt, det hade läckt cola i påsen och jag var helt dyngsur NICE! Nej, usch för regn, bort!

Jag borde flytta till något varmt och soligt land där det inte regnar, jag är helt enkelt inte gjort för det här vädret :P Intressant...

Allt för nu / M

Jag, bloggare :O

Jaha.. Efter att ha följt några bloggar ett tag nu så jag jag bestämt mig för att försöka. Lite för min kära vän Saras skull också för hon har tjatat lite (; Vi får väl se hur länge det håller i sig, jag lessnar nog ganska lätt, men hoppas på att det håller i sig kan jag ju alltid göra :P Och texten och bloggen kanske ser lite tråkig ut i början, men det är väl innan jag lär mig - om jag någonsin gör det.

Vad ska jag skriva om då? Min dag? Okej.. Den började med att jag gick upp runt 10 och då hade pappa fixat frukost åt mig. Om det är så det är när han är ledig borde han defenitivt vara ledig oftare haha :D Sen gick jag ut och la mig på altanen och solade, mysmys, det var SJUKT varmt. Det blev tråkigt efter ett tag (kul och ligga där själv liksom?) så då gick jag in och fixade mig iordning. Linda kom och hämtade mig lite senare så åkte vi och hämtade upp Sara och Silvana i Ronna centrum (Emelie följde efter med egen bil:P) för att dem skulle fixa naglarna och Linda och jag bokade tid. Så nu ska jag dit och fixa naglarna på onsdag kl 13. (kanon, nu har jag ännu ett ställe som påminner mig haha). Efter att jag kom hem har jag inte gjort så mycket alls faktiskt, KUL! Och jaa, det var väl min dag det.




Jag och Sara, bilden är från helgens äventyr (;


/M


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0