tillägg.

Fy vad organiserat mitt kommande år ska bli, jag beställde just en almanacka från personligalmanacka.se (; haha.

Juste, måste tillägga, vem vill mig vad från dolt nummer? Dolt nummer har ringt tre gånger idag, och det är inte så att jag ignorerar att svara, jag har inte hört. Men det är störande som fan att inte veta vem som ringer ju.


min måndag.

Idag ställde jag klockan på nio för jag skulle upp och åka till soliariet och fixa lite var min tanke, men jag var såå trött att jag snoozade i två timmar och gick upp straxt innan elva haha :P Städade lite och åkte iväg till posten för att hämta mitt körkort, wooho, äntligen.

Kortet däremot skulle kunna beskrivas som en katastrof, det var INTE det kortet jag valde, jag tvingades välja det under tvång för de andra två tydligen inte var rätt.

Sedan åkte jag ner på stan och mötte Mimmi, alltid lika trevligt. Vi hittade inte det vi ville så vi åkte vidare till Skärholmen. Och nu sitter jag här (;


uppdatering.

Såhär såg det ut nät jag tänkte uppdatera bloggen igår, två ynka minuter försent.


my driving licens.

Idag tog jag äntligen tummen ur röven och fixade nytt kort och namnteckning till körkortet, så det bör alldelses straxt vara påväg ett nytt körkort hem till mig, äntligen! Jättekul att jag fick behålla det andra i typ... två veckor, haha.

bio.

Jag kan inte påstå att min helg har varit allt för händelserik precis. Jag var dock på bio idag, Bröllopsfotografen och jag är besviken. Jag har fått för mig av någon anledning att filmen skulle vara kul, den var inte kul.


BB Strawberry.

Jag berättade för min kära vän Coffe att jag stinker jordgubbe. Och han svarar "biltemas wunderbaums luktar asmycket jordgubb. Typ... Hubba-Bubba".
Hm, ja, det var nog inte riktigt det jag hade gnidit på mig va? HAHA
Nej, Body Shops Body Butter Strawberry, för över 12 timmar sen, och jag är fortfarande kladdig.

saknadEn bild som visar saknad, saknad efter min älskade farfar som gick bort för fyra år sedan. <3
Bilden är tagen av min kära syster Ida.


svinis?

Den här bilden skickade min käre far till mig. Humor?


min otroligt (o)tekniska mamma.

Haha, igår loggade min mamma in på msn och började skriva till om att hon inte fattade någonting av nya msn osv. Jag försökte förklara men av någon konstig anledning fanns inte ikonerna där, förren jag senare kom upp och visade dem. (jag satt på nedervåningen och hon övervvåningen) Ja, det var iaf inte detta som var poängen. Utan mamma satte på videosamtal (jag har en bärbar data med camen inbyggd) och det funkade inte riktigt med mitt ljud så jag stängde av och sen frågade min kära mor "Såg du mig?" Varpå mitt svar blir "nej" hon säger då "men jag såg dig". "HAHAHA. JAAA, jag har ju cam, det har inte du".

Okej, detta låter inte allt för kul. Det var en såndär historia där man hade behövt vara med för att förstå.

choklad.

Bara för information. Jag är extremt sugen på choklad.


(okej, nu såg ju itne den här bilden extremt god ut, men ändå)


tjejparty.

Godkväll/eftermiddag (?)

Jobb idag med, trevligt trevligt. Men jag är sjukt trött i kroppen och har skoskav, USCH! Jag måste också säga att det här med bussar/kollektivtrafik över lag, det är verkligen inte min grej - alls. Först bussen till bussen, stå där och frysa i regnet/snön med lastbilar som kör förbi och stänker vatten. Sen bussen till Fittja, och tunnelbanan därifrån (som dessutom var försenad). Och på hemvägen samma sätt, förutom att då var det försenat så mycket att jag höll på att missa Fittja bussen.

Och appråpå det här med bussar. Jag undrar vad det är för fel på människor som har sin väska på sätet brevid sig när det inte finns några andra säten? Och vad det är för fel på killar som sitter helt brett med benen (hur stort paket tror dem att dem har?!?). Så nu har jag skrivit av mig om lite tråkigheter. Nu ska jag fixa mig iordning, sen bär det av på "Tjejparty" hos Emma. :)


låång dag.

Kom hem från jobbet för inte alls så länge sen känns det som. Och det är uppstigning 06.15 imorgon. Usch på det. Men jag skall inte klaga, det är kul. Jag borde dock veeerkligen sova nu. Lång dag imorgon också med restid och allt. Godnatt.

trött.

Nyligen hemkommen från jobbet, jag är trött i benen haha. Jag är då inte van att stå och gå en hel dag :P
Igår var jag ledig, var på hockey på kvällen, förlusten var lite mindre trevlig måste jag erkänna. Nä, nu ska jag kolla lite på tv, vet dock inte om jag vågar lägga mig ner, risken är ganska stor att jag råkar somnar då.

efterlyst

"YESYESYES! Jag tror att jag är världens lyckligaste människa. Jag såg precis att Efterlyst reprisen från i Onsdags börjar om exakt 1 timme. Jag missade ju eftersom att vi var ute på krogen. YEEEEEEEES. Ibland har man allt bra tur, jag ska ställa väckarklocka ifall jag somnar. haha."

Undrar vem som är så förtjust i detta program? haha


söndag.

Aloha!
Kom precis hem från att ha jobbat, jag är hur seg som hellst nu. orkar knappt röra händerna mellan tangenterna haha. När väckarklockan ringde imorse var jag inte helt säker på om jag var levande eller död. Blev inte allt för många timmars sömn inatt, städdag här på gården dessutom och dem började typ riva träd osv alldeles, alldeles för tidigt enligt mig. 

Gårdagen igår var kul. Jag var utklädd till någon form av tjuv (jag hade handbojor och randig tröja och det borde ju vara tanken med det som räknas.. eller...?) och Sara var "Hottie Police" haha :P Får se om jag lyckas fixa fram någon någorlunda acceptabel bild på det.

Ida kom hem igår också (hon har iofs bara varit borta en vecka), jag måste erkänna att jag är glad. Även fast det är huuuur skönt som hellst när hon ska åka bort så trivs jag bättre med att ha henne hemma haha :)


RSS 2.0