det har sina fördelar att bli äldre. man får mängdrabatt på ljusen till födelsedagstårtan.

I fredags fyllde som sagt min snygga syster 18 år. Det firades med fest.


snyggve.


ja, brillorna blev ju ganska populära (;


här har vi då festens höjdpunkt(?), Angelo.
bilderna är tagna ifrån söta jennifer.


vi dansade tills byxorna sprack...

Bokstavligt talat...


100212 - GRATTIS IDOR.GRATTIS PÅ 18-ÅRS DAGEN!!
JAG ÄLSKAR DIG <3


kvällsyssla.

Min fina kvällsnöje ;) Tack Christoffer för en bra match va :P haha


Godisförbud?!?

Det här med godisförbud, eller ja, något i den stilen i alla fall. Jag hade som nyårslöfte att trappa ner på godiset och bara äta på lördagar (HAHA, vilket skämt) det utökades till helger, och sen blev fredag också en helg, onsdag är ju lill-lördag och är det okej att gå ut då måste väl jag få äta godis, right? Ja, det funkade liksom inte riktigt. SÅ nu kom jag på den briljanta idén (not, men jag försöker inbilla mig det) att jag äter upp godiset som finns här hemma och sen finns det ju inte, så skulle jag bli sugen måste jag ta mig till affären - jobbigt. I alla fall, resultatet av detta har blivit att jag ätit hur mycket choklad som hellst idag, jag mår illa. Och därmed är nedtrappningen på godis på igen med start imorgon. Fy fan.

hur den gåår?

Jag är sur, är det en nyhet att det snöar på vintrarna? Igår stod jag i Fittja centrum och väntade på bussen i 40 minuter, och inte en jävel som kunde svara på när den kommer. Dem där personerna som sitter i luckan är ju helt värdelösa att ha, dem vet ju ingenting, för det är tydligen inte ens samma företag. Jävla SL!

Idag när plogbilen skulle ploga utanför oss så skottade han upp en vall på ca 1 meter, precis när vi skottat bort den så skottade han upp en ny. KUL!

Så, det var det negativa för dagen. Nu till det halvt positiva, hockeyn slutade 3-3, trots SSK's otroligt skitkassa spel. Men, det gjorde mig glad, för jag och pappa tippade på 3-3 och vann pengar, inte mycket alls - men vi vann och det är det som räknas ;)

Imorgon blir det partey, Sandra fyllde nämligen 19 förra veckan - GRATTIS!

Och nu - dags för SATC.


bilder.

Seg på att lägga in bilderna, men bättre sent än aldrig.

RSS 2.0