en helt vanlig tisdag.

JAG SKREV EN LÅNG TEXT, DEN FÖRSVANN, NU ÄR JAG ARG OCH VILL INTE SKRIVA!


karma kallas det.

jag insåg just att jag tror på karma. det måste finnas, det finns.

julbord.

Har varit på julbord idag, jag åt aningen för mycket. Jag har svårt det där med att skilja på mätt och övermätt, jag är expert på att äta med ögonen. Usch, haha.

all these things that I've done.

Jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera, inte för att det inte händer något, för det gör det - ja, ibland iallafall haha.

Jag kan ju berätta lite, mycket kortfattat.
Förra veckan drog jag och sexton vänner på kryssning. Det var.. KUL! Jag var iofs sjuk, hade feber och världens hosta, men det fixades med lite alvedon, hostmedicin och shots. (jag vet, man skall icke blanda, och det gjorde jag ju inte, jag vääääntade ju emellan.) kryssningen var iaf sjukt rolig och det ska göras om igen - snart, mycket snart.

Jag jobbade i helgen, träffade Mimmi i lördags, vi gick på bio, Saw 6. Jag måste ju säga att det är otroligt - vem har så sjuk fantasi?! Filmerna blir bara sämre och sämre, men eftersom jag har sett alla så måste jag ju se när det kommer fortsättningar. Sedan mötte vi upp några och gick ut, trevligt.

Igår var jag på bio igen, New Moon med Linda. Jag tyckte inte den var lika bra som Twilight, men jag måste erkänna jag smådog ändå, och kan knappt vänta till nästa film (trots att jag tvingat Linda att skvallrat lite vad som händer, bra när folk läser böckerna haha).

Ja, det var väl typ det haha.

Första december.

Tiden går fort när man har roligt, det är redan första december. Känns ju som att det inte var så länge sen det var det haha.


RSS 2.0