1..2..3...100

Detta är inlägg nummer 100 ;) Sitter hemma hos Sara, har precis satt på den låten JAG vill lyssna på. Take me home country roads. Jag förväntar mig någon form av protest och den kom precis i skrivandets stund
"Jag hatar sånna här låtar, bajsmusik. Sätt på något party istället"
WHAAAT?!? Är det något fel på den låten? Och om jag skulle välja att sätta på en partylåt nu, tex rapapa, så vet jag att det kommer bli protest för det med.. Jag försöker... Nu ska vi se vad hon säger ;)
Hon sa ingenting, helt otroligt. Men hon gick ut från rummet :P

Nä, nu ska jag sluta sia om Saras handlingar och ord och knäcka mig en cider. Jag är pepp.


091031

Nu blir det till att fixa mig iordning. Jag måååste ner på stan, kolla efter något maskeradliknande att ha på mig har egentligen inte lust alls att klä ut mig, men vad gör man inte för laget ;) haha. (ch katt fick jag ju inte vara eftersom jag var det förra året haha) Om jag sätter på mig en liten mask för ögonen borde det räknas som utklädnad tycker jag ;P För Zorro var tydligen ingen bra idé :D Nä, stan var det ja.

idooool.Det här bilden är idolbild från mig till Sara (släng er i väggen storbloggarna, min text på bilden är bra mycket sötare ;))

Och Sara vägrar publicera denna av några anledningar så därför vill jag klargöra detta:
1. Nej, Sara har inte bara rosa kläder, hon använder aldrig rosa, förutom denna kväll (ja, tre av bildena)
2. NEJ, vi har inte bara varit ute två gånger.
3. Sara gick inte ut med trassligt hår som det ser ut som på bild nummer två. Hon vet vad en hårborste är och hon använde sig av den innan.
4. Nej, Sara var inte full och hon ser inte ut sådär heller (bild 1 och tre tror jag vi pratar om nu). Vi kan säga att det var helt och hållet mitt fel, för då kanske hon blir glad :D

torsdag

Jag har mitt mobilnummer tillbaka nu igen, så numera går jag att nås på mobilen, oerhört bra enligt mig. Har fått hem ett nytt bankkort nu också så nu kan jag äääääntligen som man behöver pengar till (ja, okej, jag har ju kunnat låna innan men då ifrågasätts det ju vad jag ska med dem till och det är ju inte alls lika kul :P)

Idag har det äntligen hänt någonting, var på arbetsintervju för någon vecka sen och idag provjobbade jag på Scorett, det kändes kanon och jag ska tillbaka och jobba redan imorgon (; WIHOO!

Så, nu är det dags för sängen, är riktigt trött, blev inte allt för många timmars sömn inatt.. :/


stulet, inget liv.

Ja, min väska blev idag stulen på en fest jag var på. Det vill säga att jag numera inte går att nås på mobilen, så vill man något får man ringa hem till mig (ja, som på gamla goda tiden) eller skriva på internet, KUUUUL!

Jag är fruktansvärt irriterad, jag vill ha alla mina saker :'(

knäckebröd.

Hur normalt är det att vara sugen på knäckebröd en fredagskväll runt 12 tiden? Säkerligen inte alls, men det är jag (;

helgen.

För att sammanfatta min helg då..

I fredags var det som sagt maskerad hos Emma och Max. Alla var utklädda och sällskapet ar underbart.

Igår väcktes jag allt för tidigt känders det som (okej, klockan 11, men jag var halvt död) för att sedan stressa iväg till Strängnäs marknad. Var väl trevligt, men det räcker ju att man går en länga så har man ju sett allt för det är ju likadana stånd hela tiden. På kvällen var jag på bio, Äntligen midsommar.. Och jaa, den hade väl en del roliga scener men det är ju ingen film jag kommer se om eller som jag rekommenderar..

Idag var det uppstigning tidigt (07.40 EN SÖNDAG :O). Åkte sedan iväg på chokladfestivalen i Stockholm. Det blev en aning för mycket choklad, jag mådde smått illa och efter några bitar smakade ändå all choklad likadant. På vägen hem svängde jag förbi Sara och gav henne lite glass och choklad, tyckte hon kunde behöva det efter sin operation i onsdags. Dock kan hon ju inte äta, man jag tycker ju att hon borde bli friskare snabbare när det finns massa gott att äta när hon kan ;) haha.

 

 


maskerad.

Maskerad hos Emma och Max ikväll, jag är taggad och utklädd till en ganska ful hippie faktiskt ;)

körkort.

Jag är glad, mycket glad. Jag klarade körkortet. YES!

GRATTIS FLICKOR!

Nu ska jag gratulera två av världens bästa flickor. OCH DET BLIR STORA BILDER BARA FÖR DEM ÄR SÅ SJUKT GRYMMA ;) HAHA :D

Det här är Marlena, idag gratuleras hon för att hon fyller 20. GRATTIS <3

Sara, hon gratuleras för att hon klarade sitt körkort idag, alldeles nyss faktiskt. GRATTIS, jag är stolt över dig. <3


RSS 2.0