boda borg.

I brist på bättre sysselsättning (ja mamma, jag vet att du tycker att jag kunde gått och lsovit, för att det vore en så otroligt bra sysselsättning) så lägger jag ut några biler från när vi var på Boda Borg förra helgen, otroligt roligt måste jag erkänna :)


Simon, Emma och jag på väg (;Kalle och Max.

Sedan åkte vi förbi Nyköping och fångade upp några till, som jag dock inte lyckades få några bra bilder på sådär, kameror och jag är väl kanske inte världens bästa kombination precis, tyvärr.

Vi delade in oss i två lag, team Marcus och team Mattias.
Mitt lag bestod av Marcus, Simon, Emma och mig såklart, och jaa, man kan väl gissa vilket team vi var kan jag tänka mig.

 - Emma ruvar. HAHA!  - Simon och Marcus är tuppar?!?

 - Mycket svårare än vad det ser ut, jag klagade på Emma och skulle visa hur man gjorde, det gick dock inte allt för bra första försöket, men sen jävlar ;)

 - Här kan man ju också lägga märke till min väl valda klädsel, svarta stuprörsjeans, bra Malin, bra! Jag skyller på att jag hade bråttom på morgonen :P

 - Det här var så inte alls kul, däcken gick åt helt olika håll och det gjorde ontontont!
 - Likaså denna.

Såhär på slutet kan jag ju säga att man lika gärna kan ignorera texten emellan, för det står bara en massa strunt :P haha.

 


fredag ha?

Singstar hos Emma, det är grejer det ;)

underkläder.

Kan man verkligen gissa sig till vad folk har för underkläder? Ja, tydligen. Igår så sa jag av någon anledning till Sara att om hon inte var snäll så säger jag till Nisse vad hon ahde för underkläder på sig. Haha, Nisse som står precis brevid sugar och säger "WOW, svårt hon har ju......" Ja, jag ska inte skriva ut vad hon hade på sig, för jag känner på mig att det inte skulle uppskattas jätte mycket ;) Men poängen är att han hade rätt om färg, mönster och vad för sort. HUR LYCKAS MAN?!?


om mig.

detta sa min vän coffe till mig:

Malin har aldrig varit på krogen.
Malin är alltid nykter.
Malin är alltid snäll.
Malin gör alltid klart sina läxor innan hon går ut.

jag tycker detta är en oerhört bra beskrivning på mig :D

RSS 2.0